Kom godt i gang med RentLog

Vi hjælper dig på rette vej

RentLog er et intuitivt system til styring af de administrative processer omkring bilflåder, og det er naturligvis vigtigt at komme godt fra start med en grundig introduktion og oplæring. Derfor hjælper vi jer altid sikkert i gang med at få startet gode rutiner med RentLog.

  • Introduktion og undervisning af brugere i opstartsfase
  • Hjælp til oprettelse af data
  • Hjælp til oprettelse af kontrakter og rapporter
  • Løbende support efter behov

Vi tilrettelægger selvfølgelig introduktionen efter netop jeres behov, så I får mest muligt ud af RentLog. Skulle der senere hen opstå spørgsmål, kan du altid kontakte os for support på RentLog.

Support med fagligheden på plads
Vi sætter kunden i centrum, og derfor får du hos mSystems support direkte fra udviklerne. Vi har ikke en tung organisation, hvor der er lang vej fra en omfattende telefonsluse til løsning af et eventuelt problem. Er der brug for justeringer, nye funktioner eller blot et fagligt begrundet svar så får du hurtigt direkte kontakt til dem som har fingrene nede i systemet, og det giver dig hurtigere og bedre kundesupport, når der måtte være behov for det.
Vi sætter gerne en version af vores demosystem op til dig, så du kan prøve selv at klikke dig rundt i funktionerne og opleve hvordan programmet kører og hvad det kan. Ellers kommer vi gerne forbi og giver en kort rundtur i programmet og en gennemgang af de vigtigste fordele. Book en introduktion til udlejningssystemet her.