Fakturering
og rapportering

Fakturaen på biludlejningen genereres automatisk

RentLog sikrer optimal omsætning og hurtig og nem faktureringsproces:

Rapportering af bilflåden gøres nemt og fleksibelt

Det er som udgangspunkt muligt at generere rapporter på al data i systemet. RentLog inkluderer som opstart en række brugbare standard rapportskabeloner. Det er muligt for det enkelte bilhus at opsætte nye rapportskabeloner på lige netop de data, der er relevante for dem. RentLog har indbygget et værktøj til opbygning af rapporter og skabeloner for rapporter. Det gør det nemt måned for måned at være opdateret på bilforretningens KPI’er og sikre maksimal kapacitetsudnyttelse af bilflåden.

Komplet overblik over bilressourcer med RentLogs rapporter

Det er muligt at trække rapporter ud, når det ønskes. Det kan være, der er behov daglige, ugentlige eller månedlige rapporter, eller der kan være brug for et hurtigt øjebliksbillede. Eksempler på rapporter kunne være:

Det er desuden muligt at oprette en autogenereret notifikation, så du får en advarsel, når en bil nærmer sig udløb eller service.

Integration med andre systemer i bilforretningen

RentLog kan levere skræddersyede dataudtræk med standardiserede protokoller, der betyder at eksempelvis bilforretningens økonomiafdeling kan indlæse RentLogs data direkte i deres økonomistyringssystem. Udlejningssystemet giver således rig mulighed for enten selv at generere de rapporter, bilforretningen måtte have behov for, eller det er muligt automatisk at trække data ud i eksempelvis Excel-format igennem en API, så det er let at benytte og behandle data omkring biludlejningerne.

Kunne du tænke dig at se et hurtigt eksempel på, hvordan rapporterings- og faktureringsdelen af RentLog virker? Så book en gratis demo i dag.

Scroll to Top
Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Bliv klogere på RentLog
og hør mere om de mange fordele.