Tjekvik / RentLog

Tjekvik og RentLog er gået sammen og har samlet det hele ét sted

Tjekvik og RentLog er gået sammen om, at skabe en kraftfuld integration for administration af udlejningsbiler og enkel selvbetjening for dine kunder.

Den administrative del bliver lettere for dig, og dine kunder vil få en hurtigere behandlingstid, samt en bedre brugeroplevelse, når de bruger selvbetjeningsdelen.

Dine kunder får mulighed for, at checke ind og ud hjemmefra – en proces som tager ganske få minutter. Med selvbetjeningsportalen har de også altid lejekontrakten og de relevante lejeinformationer lige ved hånden. 

Tjekvik / RentLog integrationen optimerer den administrative proces

Med RentLog / Tjekvik-integrationen vil dit team opleve en optimeret lejeproces, uden besværlige administrative opgaver og store mængder papirarbejde. De kan let og hurtigt finde de relevante oplysninger, direkte i systemet. Det bidrager til en hurtigere behandlingstid, når teamet skal håndtere udlejningsbilerne – hvilket er til stor glæde for både jer og jeres kunder.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Udendørs selvbetjeningsflow giver fuld fleksibilitet

RentLog og Tjekvik kan let integreres med udendørs hardware, som giver endnu større fleksibilitet. Dine kunder vil opleve en nem og effektiv proces, hvor de kan aflevere deres egen bil og hente udlejningsbilen uden for jeres normale åbningstid. Dette er til stor bekvemmelig, da jeres kunder slipper for at planlægge værkstedsbesøget ud fra jeres åbningstider. For jer betyder dette også færre køer og kortere ventetid på udlejningskontoret.

Hør mere om hvordan vi kan optimere dit udlejningsflow

I en verden, der bliver stadig mere digital, er Tjekvik / RentLog integrationen en smart og tidsbesparende løsning for både jer og jeres kunder. Den kombinerer bekvemmelighed med effektivitet og sikrer, at udlejningsprocessen bliver så gnidningsfri som muligt. 

Vil du høre mere om Tjekvik / RentLog integrationen, så tøv ikke med at kontakte os. 

Scroll to Top
Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Bliv klogere på RentLog
og hør mere om de mange fordele.